top of page

Als je wat aandacht op jezelf (of op een speciaal iemand) wilt vestigen, zijn de juwel van onze huismerken de perfecte keuze. Deze klassieke, mooie en elegante items zullen jarenlang worden gekoesterd en zijn bestemd om een toekomstig erfstuk te worden.

Huismerken juwelen: Text

Collecties

Eternal Treasures

jset_02.jpg

Marco Bicego

Marco Bicego is een kleurrijke flamboyante, typisch Italiaanse ontwerper. Zijn inspiratie haalt hij uit zijn Venetiaanse afkomst en zijn juwelen staan voor Italiaanse kwaliteit en schoonheid die altijd vervaardigd zijn uit 18 karaat goud. Het juwelenhuis ademt historie en combineert oude tradities met hedendaags design. Daardoor onderscheidt Marco Bicego zich met hun uniek handwerk. Sprankelende diamantjuwelen of juist een overweldigende hoeveelheid kleur: met collecties als Murano, Africa, Goa, Jaipur, Paradise, Confetti en Marrakech worden exotische en onverwachte plaatsen van over de hele wereld tot leven gewekt in fantasierijke sieraden.

HOMEPAGE_HEADER_17.jpg

AMICI

Bij AMICI en AMICI-box vind je relatie- en vriendschapsringen in diverse stijlen, materialen en prijsklassen. Ben je jong en zoek je goed betaalbare hippe ringen? Of, wil je eindelijk, na zoveel jaar samenzijn, je partner verrassen met een tijdloos elegant design? 


Zoek je een stoere atypische ring in zwart staal?  Of gewoon iets dat perfect past bij jullie speciale lifestyle? Of voel je eerder iets voor de mooie symboliek van het lesbienne-, homo- of biseksuele tekens? Maak hier je keuze en vraag ernaar bij je juwelier.

Grotesfeerbanner_memoire.jpg

Mémoire

De collectie bestaat uit verscheidene hoogwaardige briljantringen en trouwringen, afgewerkt met speciaal geselecteerde en precieus met de hand gezette diamanten. Met een memoire ring sluit je een dierbaar moment voor eeuwig in het hart. Bij elke mijlpaal in het leven kan men deze prachtige briljantring laten “meegroeien”. Koester levenslang jullie fantastische herinneringen en geniet van het draagcomfort van een ring met uitzonderlijke kwaliteit en een unieke betekenis.

Collectie enkel in de winkel te bezichtigen
VAND_Banner_AURODESIGN.jpg

AuroDesign is dé collectie trouwringen bij uitstek. Ontdek onze collectie of creëer je eigen traditionele ring en verzegel jullie huwelijk met deze prachtige 18 karaats gouden ringen. Jullie zullen er nog jaren met veel plezier op terugkijken. Laat je bij jullie keuze ook goed adviseren, want de ring die jullie zullen uitkiezen, is een ring die jullie je hele leven zullen dragen.

Collectie enkel in de winkel te bezichtigen
b8.jpg

Orage

Orage staat voor juwelen met een stijlvolle uitstraling in een uniek maar tijdloos design.

Steeds wisselende collecties, met oog voor afwerking, bezorgen u ongetwijfeld geïnteresseerde blikken.

Huismerken juwelen: Our Products
bottom of page